Giv et bidrag

Samvirkende Menighedsplejer er i høj grad afhængig af støtte fra bidrag fra privatpersoner og er taknemmelig for beløg i alle størrelsesordner.

Du kan give et bidrag til Samvirkende Menighedsplejer ved indbetaling på bankkonto konto reg. nr. 8075. kontonr. 2018699.

Der er også mulighed for at donere via Mobile Pay: Her donerer man på nummeret 30206.

Bemærk, at nummeret kun er 5-cifret, så når man er inde på sin Mobile Pay-app, skal man selv trykke retur, når man har tastet nummeret, da der jo er plads til at indtaste et helt tlf.nr. Alle betalinger på dette mobilnr. regnes som donationer. Man kan ikke bruge dette nummer til andre betalinger, kursusgebyrer osv.

Hvis du ønsker skattefradrag på din gave til SMP eller til den lokale menighedspleje formidlet via SMP, skal vi herfra indberette til SKAT.

Ring på 36 46 66 66 og oplys, hvornår du har doneret penge, dit navn og dit cpr.nr.

SMP respekterer dit privatliv og bruger ikke dit telefonnummer til at kontakte dig igen om flere donationer.

På forhånd tak for dit bidrag!