Samvirkende Menighedsplejers administrative bistand

Samvirkende Menighedsplejer varetager administrative opgaver for et antal enheder inden for ældre- og handicapboligområdet.

Samvirkende Menighedsplejer har som forretningsførende organisation opført følgende moderne ældreboligbyggerier, som nu administreres af SMP:

• Brogårdshøj (44 boliger opført i 1990)
  • Solbjerg (18 boliger opført i 1991)
  • Willemoesgård (22 boliger opført i 1993)
  • Kirkebjerghus (63 boliger opført i 1993)
  • Sankt Maria Park (40 boliger opført i 1994)
  • Verahus (39 boliger opført i 1997)
  • Skjulhøjgård (40 boliger opført i 1998)
  • Vibegården (35 boliger opført i 1999)

Desuden varetages administrative opgaver for flere aktivitetscentre på ældreområdet.

De administrative opgaver omfatter budget, regnskab, ejendomsdrift, personale- og generel rådgivning samt information.

Desuden tilbydes de tilknyttede enheder og centre en række specifikke serviceydelser efter disses ønsker og behov.

Samvirkende Menighedsplejer udfører også administrative opgaver for forskellige andre mindre organisationer og fører regnskab for enkelte menighedsplejer.

Ring evt. og hør nærmere om mulighederne hos souschef Elisabeth Thomsen på tlf. 36 13 06 34.