Oplysningsskema for menighedsplejer med medlems- eller samarbejdsaftale

Vi vil meget gerne holde vores database over menighedsplejerne opdateret.

Formålet med databasen er for det første, at sognene kan kontakte hinanden og få gode råd fra nogle, der lige arbejder med den arbejdsgren, man selv vil i gang med. For det andet er formålet det, at databasen giver fællesorganisationen en bedre viden om, hvad vore medlemmer arbejder med, således at det bliver muligt at målrette indsatsen ved henvendelse til bestemte sogne. Det gælder f.eks., hvis vi arbejder med bestemte projekter og gerne vil have nogle sogne til at deltage i det.

Vælg mellem forskellige fremgangsmåder ved indsendelse af data:

1) Du kan indsende ændringer og tilføjelser ved at skrive til Uffe Laugesen på ul@menighedsplejer.dk

2) Du kan benytte skemaet nedenfor, der netop er kommet i en ny version i 2017, i en Word-udgave, udfylde det og sende til Uffe Laugesen på ul@menighedsplejer.dk

3) Du kan printe pdf-udgaven af samme skema ud, udfylde det manuelt og sende det til os enten indscannet eller med post til:

Samvirkende Menighedsplejer, Valby Tingsted 7, 2500 Valby, att. Uffe Laugesen

På forhånd tak for hjælpen!

Oplysningsskema Word til elektronisk behandling

1_OPLYSNINGSSKEMA_2017.doc

Oplysningsskema pdf til udprint og manuel behandling

1_OPLYSNINGSSKEMA_2017.pdf