Handlingsplan 2014-2018

Du kan her downloade vores Handlingsplan 2014-2018 i PDF. God fornøjelse!

Forord

Hensigten med handlingsplanen er at give Samvirkende Menighedsplejers medlemmer, samarbejdspartnere og tilskudsgivere indsigt i organisationens mission og vision, og ikke mindst strategien for 2014-2018. Fokus er på indsatsområder og prioriteringer.

Ikke mindst for de tilmeldte menighedsplejer og menighedsråd skal handlingsplanen være en kilde til inspiration. Der tænkes endvidere på organisationer og offentlige myndigheder på det kirkelige og socialpolitiske område, som Samvirkende Menighedsplejer har et samarbejde med. Med tilskudsgivere tænkes på de instanser og de personer, der gennem de offentlige puljer og private fonde får mulighed for at støtte Samvirkende Menighedsplejer.

Handlingsplanen indeholder følgende:

1. Samvirkende Menighedsplejers mission, herunder for organisationens formål og dens værdigrundlag samt en redegørelse for organisationens overordnede vision.

2. Barrierer og muligheder for at realisere visionen.

3. Strategier for Samvirkende Menighedsplejer i 2014 – 2018, herunder konkrete idéer og initiativer:

• 3a. Inspiration og vidensdeling
  • 3b. Koordination og frivillligledelse
  • 3c. Konsulentvirksomhed
  • 3d. Administration
  • 3e. Økonomi og fundraising

4. Opfølgning

Handingsplanen kan læses i en 16 siders udgave, eller i en udgave på 22 sider med uddybninger.

Find Handlingsplanen her.

Find den uddybede udgave af Handlingsplanen her.