Her kan du downloade en guide til opstart af socialt arbejde/menighedspleje i din kirke. Vi har i udgaven for 2017 foretaget en omfattende redigering af materialet, således at det nok også vil være af interesse for jer, der måtte have en ældre udgave liggende, at printe denne nye udgave ud.

Kursusfolder 2017

Deltag i et af de kurser, Samvirkende Menighedsplejer i 2017 arrangerer rundt i landet, eller bestil et kursus til jeres kirke/menighedsplejearbejde.

Kursusfolderen kan hentes her.

Rodfæstet og relevant. Samvirkende Menighedsplejer før og nu

I december 2016 har Samvirkende Menighedsplejer produceret dette hæfte, der markerer organisationens aktualitet og samfundsrelevans, men samtidig knytter de aktuelle aktiviteter til rødderne i organisationens meget lange historie.

Læs her om de forskellige arbejdsområder, som SMP arbejder med, både lokalt i menighederne, hvor de mange medlemmer af organisationen har deres virke, og nationalt fra fællesorganisationen Samvirkende Menighedsplejer.

Der fundraises for at rejse midler til at få hæftet trykt i 2017, og indtil det lykkes, udgives hæftet i denne foreløbige udgave.

Klik hæftet frem her.