Få hjælp til fundraising i menighedsplejerne

Samvirkende Menighedsplejer bistår mod en mindre timebetaling gerne med hjælp til fundraising, hvis vore medlemsmenighedsplejer har brug for støtte.

For dem, der selv vil i gang med at fundraise, har vi fået lov at henvise til en ude fra kommende nyskabelse fra 2017, "Legatbogen.dk".

Legatbogen er et register over alle fonde og legater i Danmark, med en gratis søgemaskine, som kredsen bag Legatbogen har udarbejdet for at gøre legatsøgningen mere nem og effektiv. Her kan man som ansøger finde de rigtige fonde, både lokalt og landsdækkende. Søgemaskinen er udarbejdet sammen med Augustinus Fonden, Frederiksberg Kommune og Københavns Universitet.

Mens selve søgemaskinen er gratis, vil man, som det fremgår af hjemmesiden for legatbogen, skulle betale Legatbogen for yderligere service i processen med at fundraise.

Find legatbogen her.