27-10-10 23:03

Ny socialrådgiver i Samvirkende Menighedsplejer

D. 1. november ansætter SMP igen en socialrådgiver, efter at Inge Marie Garde forlod SMP sommeren 2010. Ny i jobbet bliver socialrådgiver Betina Køster

Betina Køster er ansat i en 2-årig stilling. Betina har de seneste 5½ år arbejdet som socialrådgiver ved Utterslev kirke med særlig tilknytning til den lokale menighedsplejes værested ”Tages Huus”. Før den tid arbejdede hun bl.a. som sagsbehandler i Den sociale Sikringsstyrelse. I SMP skal Betina medvirke til at videreudvikle SMPs netværkstilbud for børnefamilier i sogne i Storkøbenhavn. Som særligt arbejdsområde får hun en pionéropgave i SMP: Udviklingen af en helt ny bisiddertjeneste for børnefamilier med sociale problemer i Storkøbenhavn, i samarbejde med sognenes menighedsplejer. Læs nærmere under Social- og Sundhedstjenesten. Der vil snart komme mere info på hjemmesiden om den nye arbejdsgren. Velkommen til Betina Køster.