26-09-11 16:33

Samvirkende Menighedsplejer forbereder genbrugsbutik i Aalborg

På torsdag d. 29. september præsenterer Samvirkende Menighedsplejer sine planer om ny butik med navnet Kirkens Genbrug sammen med Aalborg Menighedspleje.

Aalborg Menighedspleje præsenterer ved denne lejlighed den nye koordinator af våge- og aflastningstjenesten, ansat af Samvirkende Menighedsplejer, Birgitte Viftrup Mortensen. Hun vil fortælle om sit arbejde. Desuden vil formand Jens Chr. Meldgaard fortælle om planerne for at finde lokal finansiering af Birgittes stilling, når de første 3 ansættelsesår er gået.

Samvirkende Menighedsplejers nye genbrugskoordinator, Annette Brinch Iversen, vil på aftenen fortælle om planerne for ny Kirkens Genbrug i Aalborg, som påtænkes etableret snarest. Annette har nogle spændende visioner om et nyt genbrugskoncept, som hun vil præsentere for deltagerne, og endvidere vil hun fortælle, hvordan Samvirkende Menighedsplejer vil organisere genbrugsarbejdet i samarbejdet med lokale kræfter.

Det er vort håb i Samvirkende Menighedsplejer, at den kommende Kirkens Genbrug i Aalborg vil være med til at befæste det gode samarbejde med Aalborg Menighedspleje og være med til at skabe økonomisk basis for samarbejdet i årene fremover.