29-09-11 10:06

Frivilligt Forum og de faglige organisationer offentliggør i dag Spillereglerne

Det handler om Spilleregler for samarbejdet mellem frivillige og ansatte, f.eks. på de mange institutioner, hvor frivillige i stigende grad bliver en del af medarbejderstaben.

For et par dage siden offentliggjorde vi, hvem der står bag Spillereglerne. Det gør en lang række af de store faglige organisationer, og så en række frivillige organisationer bl.a. Samvirkende Menighedsplejer. Læs om det i Nyheden lige inden denne.

I dag kan vi offentliggøre selve dokumentet, der indeholder spillereglerne. Klik anbefalingerne frem her.

I går, d. 28. september, var emnet Spilleregler fremme i Danmarks Radios program Orientering. Her interviewes bl.a. sekretariatsleder i Frivilligt Forum Torben Larsen og leder af Samvirkende Menighedsplejers plejecenter Skjulhøjgård i Vanløse, Charlotte Meincke. Endvidere fortæller Knud Aarup fra Randers kommune om, hvordan han tolker civilsamfundets rolle i fremtiden - med ord, der både kan virke på én gang forjættende og skræmmende. Hør udsendelsen på http://www.dr.dk/radio/player/#P1. Klik videre ind under "Seneste ugers programmer" og find programmet Orientering fra d. 28. septemb.er.