20-03-12 21:48

Samvirkende Menighedsplejers årsmøde 2012

Årsmødet finder sted på Hotel Nyborg Strand lørdag d. 14. april kl. 10.00-18.00.
Temaet for årsmødet er ”Frivillighed – før og nu”

Hovedtaler bliver konsulent, cand.scient.soc. Stig Fog, der taler om følgende emne:

"Fremtidens medlemshvervning og moderne markedsføring. Hvor finder vi de frivillige, og hvordan får vi kontakt med dem?"

Temaet ”Frivillighed før og nu” og Stig Fogs indlæg bliver også udgangspunkt for dialogen i de workshops, der vil være sidst på eftermiddagen. Her vil der blive lejlighed til, at årsmødets deltagere, inspireret af foredraget, sammen fostrer nye idéer samt udveksler viden og erfaringer om, hvordan man kan få flere frivillige til at gå ind i menighedsplejearbejdet. Det er meningen, at alle deltagere skal have en personlige handleplan for arbejdet med sig hjem, når årsmødet er slut.

Det ordinære årsmøde afholdes som foreskrevet i Samvirkende Menighedsplejers vedtægter. Alle vore tilmeldte menighedsplejer og menighedsråd har ret til at sende to personer til årsmødet, og både tilmeldte menighedsråd og menighedsplejer har stemmeret. Personlige medlemmer kan deltage uden stemmeret.

Alle vore medlemmer har modtaget 1. indkaldelse til årsmødet i begyndelsen af februar måned, og dagsorden og regnskab sendes ud til alle tilmeldte ultimo marts, hvilket er én af de nærmeste dage.

Regnskabet for 2011 vil i øvrigt blive offentliggjort her på hjemmesiden ganske snart.

Selv om den officielle tilmeldingsfrist for årsmødet er overskredet, er det stadig muligt at tilmelde sig en kort tid endnu. Sidste tilmeldingsdato er fredag d. 30.marts.

På valg i 2012 er følgende medlemmer af Fællesudvalget:  Lis Sønderby, Ellen Gylling og Arne Kolsum. Lis Sønderby og Ellen Gylling modtager ikke genvalg, mens Arne Kolsum modtager genvalg.

Nyopstillede til Fællesudvalget er Kurt Bjerregaard fra den nystiftede Kolding Provstis Menighedspleje og Birthe Måhr fra Rødby og Omegns Menighedspleje.

Tilmelding til årsmødet kan ske på tlf. 36 46 66 66. Vel mødt til et forhåbentlig spændende årsmøde!

Ole Foldberg, formand for Fællesudvalget, Kirsten R. Laursen, generalsekretær