20-03-12 22:11

Jubilæum og jubilæumsprisen

Den 29. maj fejrer Samvirkende Menighedsplejer sit 110 års jubilæum ved en festlighed i Diakonikirken Samuels Kirke på Nørrebro i København.

I næste uge sendes indbydelse ud til alle vore medlemmer samt til øvrige gæster og venner af Samvirkende Menighedsplejer. Læs også om jubilæet i det seneste nr. af Sammen, der er udkommet i marts.

Samvirkende Menighedsplejers jubilæumspris

Samvirkende Menighedsplejer uddeler på jubilæumsdagen  SMP-Prisen på 25.000 kr.

Prisen tildeles én af SMP’s medlemsmenighedsplejer, et tilsluttet menighedsråd eller en tilsluttet institution, der hædres for en fornyende diakonal indsats.

Det er ikke en person, men den særlige lokale indsats, der indstilles til prisen.

Der nomineres 3 kandidater til prisen, og 3 repræsentanter for den pågældende, nominerede indsats inviteres med til jubilæet. Alle 3 nominerede indsatser får omtale ved jubilæet, og 1 vinder prisen.

Kriterier for at deltage er:

-         Deltageren skal have et medlemskab (lokal menighedspleje med et eller flere sogne) af eller en samarbejdsaftale (menighedsråd eller institution) med SMP.

-         Indstillingen skal begrundes ud fra en særlig, herunder fornyende diakonal indsats, som man udfører i den pågældende menighedspleje, ud fra menighedsrådet eller fra institutionen.

-         Aktiviteten skal være til gavn for et større antal mennesker lokalt.

-         Aktiviteten skal omfatte en frivillig indsats som noget meget væsentligt.

-         Indstillingen til prisen må gerne komme fra kandidatens eget bagland, men kan også komme fra andre.

Frist for indsendelse af kandidatforslag er d. 10. april. Kandidatforslag modtages på mail smp@menighedsplejer.dk eller på postadressen Samvirkende Menighedsplejer, Valby Tingsted 7, 2500 Valby