22-09-15 17:50

Rapporten fra Folkekirkens Feriehjælp 2015 er færdig

Betina Køster og Iben Meinertsen, der står for det store projekt, har nu fået rapporten over årets sommerophold med Folkekirkens Feriehjælp færdig.

Rapporten skal medsendes i en ny ansøgning til Arbejdsmarkedets Feriefond, der afsendes inden d. 1/10. Vi håber at komme i betragtning til støtte også næste år, fordi vi oplever, hvor stor glæde ferietilbuddet giver mange familier. Projektet har sat en meget spændende udvikling i gang:  I sogne landet over spirer og gror forskellige netværkstilbud for familierne, således at ferieprojektet flere og flere steder følges op af nye fællesskaber for både forældre og børn, i sognene og på tværs af sognene.

Se rapporten her:

Rapporten vil være interessant for alle de mange lokale koordinatorer og frivillige og også for familier, der har lyst at læse om den gode ferie, de deltog i. Endvidere vil rapporten være af værdi for nye sogne, der påtænker at melde sig til Folkekirkens Feriehjælp i 2016, fordi man her kan se, hvad projektet indeholder.

Disse fotos viser familier fra Vejle og Hedensted på ferie på Fåborg Feriecenter i uge 27.