10-05-16 17:18

Bevilling til samtale- og aktivitetsgrupper for unge

Samvirkende Menighedsplejer har netop fra Den Sociale Fond for Børn og Unge modtaget en mindre bevilling til sammen med interesserede sogne at igangsætte samtale- og aktivitetsgrupper for unge fra socialt dårligt stillede hjem.

Det er unge fra hjem med dårlige indtægtsforhold og med tendens til social isolation, vi inviterer med i projektet. Vi ser for os, at nogle unge mennesker, der som børn har deltaget i Folkekirkens Feriehjælp, kunne tænke sig at indgå i en gruppe med andre unge.Det er dog ikke nogen betingelse, at de som børn skal have deltaget i ferieprojektet. Det er alene en betingelse, at de unges forældre er på overførselsindkomst.

Målet er, at de unge ved at komme i en god fælles relation med hinanden om samtale og forskellige aktiviteter kan blive gode til at tage hånd om hinanden, og at den enkelte derfra vil hente styrke til blive handlekraftig og god til at stå på egne ben og møde de udfordringer, livet som ungt menneske giver.

Foruden, at de unge kan støtte hinanden i deltagelse i fritidsaktiviteter og samtale om det, der er svært, tænker vi, at de også kan hjælpes til bedre at få et fritidsjob.

Kontakt os (tlf. 36 13 06 21), hvis I ønsker at høre nærmere om det nye indsatsområde.