26-05-16 19:51

Farvel til Eva Nørregaard

Sekretær for Fællesudvalget og for generalsekretæren Eva Nørregaard rundede de 65 år i april og har valgt d. 15. juni at sige farvel til jobbet som chefsekretær.

Mange i landets menighedsplejer har talt i telefonen eller mailet med Eva, fordi hun blandt mange andre gøremål har bistået generalsekretæren i at varetage kontakten til menighedsplejer og menighedsråd. Eva har ofte informeret om de vedtægter og samarbejdsbetingelser, der er for tilmeldte menighedsplejer og menighedsråd, og har sendt Start-Tips ud til nye sogne, der ville i gang med menighedspleje. Har man haft lokale problemer i menighedsplejen, har Eva ofte lagt øre til, når nogen har ringet ind.

Fællesudvalget og generalsekretæren har haft en dygtig og arbejdsom sekretær i Eva, og deltagere i vore årsmøder, konventer og møder i Fællesudvalget har erfaret, hvordan alting har været i meget fin orden omkring afviklingen af møderne. Det skyldtes ikke mindst en meget professionel indsats fra Eva, der har været praktisk ansvarlig for samt referent for disse møder.

Sidst og ikke mindst har Fællesudvalget, generalsekretæren og alle kollegerne i SMP haft en uvurderlig solstråle og humørbombe i Eva. Selv i de mest pressede situationer har Eva kunnet bevare hovedet koldt og hjertet varmt, og så har hun haft en helt særlig humor og friskhed. Derfor vil alle vi, der i næsten 8 år har arbejdet sammen med Eva, synes, at noget vigtigt mangler, når hun forlader SMP. Vi ønsker alt det bedste for Eva i hendes 3. alder, og vi ved, at hun har rigtig mange aktiviteter, hun glæder sig til som pensionist at få god tid til. Tak for mange års dejligt samarbejde!