06-07-16 15:55

Folkekirkens Feriehjælp en god oplevelse også i år

I uge 26 var 192 børnefamilier på kontanthjælp eller med lignende indtægt på hytte-sommerferie med Samvirkende Menighedsplejers ferietilbud Folkekirkens Feriehjælp.

Feriestederne var i år Helsingør, Rørvig, Karrebæksminde, Marielyst, Faaborg, Jesperhus og Løjt. Bortset fra enkelte udfordringer og uheld samt et vejr, der var ret ustadigt, forløb ferieopholdene på bedste måde, og alle havde det rart og fik nogle gode oplevelser sammen. Man nød opholdets med fælles oplevelser, som de enkelte sogne havde arrangeret, og med hygge i de enkelte familier i de gode feriehytter.

Fra Samvirkende Menighedsplejer er vi meget imponerede over den meget store og engagerede indsats, de frivillige rejseledere mange steder yder for, at familierne skal have så godt et ferieophold som muligt: De kommer med startpakker til den enkelte familie, arrangerer fællesspisning den første aften og sørger for udflugter og aktiviteter på stedet. De frivillige yder en kæmpeindsats. En stor tak til jer frivillige, som er uundværlige for familierne og for projektet. Også feriestederne tilbyder mange steder gode aktiviteter for gæsterne.

Også rigtig mange tak til Arbejdsmarkedets Feriefond, der har ydet langt den største del af finansieringen af Folkekirkens Feriehjælp.

På fotoet ses deltagere fra 4 feriesogne/-menighedsplejer, der er på rundtur i Faaborg med en nattevægter, der i den særlige anledning har sagt ja til at gå en dagvagt. Her besøges Faaborg Kirke.