05-05-17 16:27

Festlig åbning af ny Kirkens Genbrug i Holstebro

I går d. 4. maj var en festlig dag for menighedsplejerne og de genbrugsfrivillige i Holstebro. Det var også festligt for Samvirkende Menighedsplejer, idet Kirkens Genbrug-butik nr. 2 i dag åbnede på Lavhedevej 48 i den nordlige del af Holstebro.

De tre menighedsplejer i Holstebro Sogn, Måbjerg-Ellebæk Sogn og Nørrelands Sogn skal være fælles både om den nye butik og butikken i Sønderlandsgade, i samarbejde med Samvirkende Menighedsplejer.

Provst Niels Arne Christensen klippede snoren og holdt åbningstalen, og desuden var der taler ved generalsekretær i Samvirkende Menighedsplejer Kirsten R. Laursen, sognepræst v. Holstebro Kirke og næstformand i Samvirkende Menighedsplejer Erik Ladegaard, sognepræst i Måbjerg-Ellebæk sogne og formand for Kirkens Genbrug i Holstebro Martin Boje Christensen og endelig ved butiksleder Jens Peter Primdahl. Sidstnævnte satte salget i gang.

Der var mange flotte møbler i butikken, der primært skal handle med møbler, men også have forskellige andre varer, og der var allerede gang i handlen den første dag, idet der var mødt ca. 100 mennesker frem til åbningen. På butikkens åbningsdag blev der solgt for 13.500 kr.

Fra Samvirkende Menighedsplejer ønsker vi menighedsplejerne i Holstebro hjertelig til lykke med den nye butik og ser frem til et fortsat godt samarbejde.