16-06-17 15:18

Menighedsplejernes Familienetværk kan nu udbredes i Jylland og på Fyn

SMP har netop modtaget en bevilling på 200.000 kr. til at tilbyde sogne, der arbejder for at hjælpe børnefamilier, støtte til oprettelse af familienetværk.

Savirmkende Menighedsplejer har siden 2013 arbejdet med familinetværk for udsatte børnefamilier på Lolland og Falster, og det er blevet en stor succes, idet der til stadighed deltager omkring 50 børnefamilier i aktiviteter forskellige steder på Lolland og Falster.

Det nye projekt indeholder selvhjælpsgrupper med højskolelignende indslag for forældre og særlige aktiviteter for børnene. Der er fællesspisning, og nogle gange er der uformelt samvær og ture. SMP hjælper med midler og med konsulentstøtte.

Læs nærmere om konceptet her iunder omtalen af "Tidsmaskinen".

Da projektet er beskedent, vil vi tilbyde 2 menighedsplejer i Jylland og 1 menighedspleje på Fyn at være med i første omgang. Vi har rettet henvendese til nogle sogne allerede, men interesseredede sogne er også velkomne til at henvende sig til os på tlf. 36 13 06 21.