16-06-17 16:58

Folkekirkens Feriehjælp har i år særlige ferieaktiviteter for unge

I år deltager der i ferien med Folkekirkens Feriehjælp nogle unge, der i det seneste år har haft glæde af at være med i en samtale- og aktivitetsgruppe.

Det ligger i ungeprojektet, at der i aktiviteten indgår et ferieophold, og de unge deltager i opholdet sammen med deres familie, som er de sårbare børnefamilier, der normalt støttes med ferieophold.

Det nye er imidlertid, at vi har kunnet koble aktiviteter for disse unge, der er med i samtale- og aktiitetsgrupperne, sammen med ferieaktiviteterne. Det er unge fra Dianalund, Tingbjerg (København), Maribo og Nykøbing Falster, der deltager, og foruden støtten til ferieopholdet fra Arbejdsmarkedets Feriefond er der særlig støtte til de unges ferieaktiviteter fra Den Sociale Fond for børn og unge og fra Bikubenfonden.

De unge fra grupperne deltager i ferieophold i Karrebæksminde, Helsingør og Faaborg, hvor aktiviteterne holdes.

Det er vores medarbejder Mei Petersen, der står i spidsen for ungeprojektet.

SMP er p.t. igang med at sætte nye ungegrupper i gang i Københavnsområdet, og vi søger finansiering til også at komme i gang med det vigtige projekt i Jylland.

'9De unge damer på feriebilledet fra Folkekirkens Feriehjælp Faaborg sommeren 2015 er ikke med i ungeprojektet.)