31-01-18 11:31

Fint resultat for Kirkens Genbrug for 2017

Samvirkende Menighedsplejers genbrugsorganisation Kirkens Genbrug kom ud med et fint resultat i 2017, idet det tildelte overskud til SMP blev på 2,6 mio i lighed med 2016.

Foruden overskuddet til fællesorganisationen tildelte genbrugsbutikkerne også pæne beløb til de lokale menighedsplejer på de lokalilteter, hvor butiikkerne befinder sig.

Butikkerne har det vidt forskelligt: Nogle har fået et meget større overskud end før, andre noget mindre end før eller lidt mindre. En butik måtte lukkes i 2017 i København, fordi ejeren ønskede at anvende butikken til et andet formål. I Holstebro blev 1 butik til 2 butikker i 2017.

Som det fremgår, har en ny butik i Bevtoft i Sydjylland netop set dagens lys.

Tak til de mange engagerede frivillige, der gør et kæmpearbejde for at få vækst i økonomien og aktiviteterene i menighedsplejerne - lokalt og centralt.