15-03-18 11:29

Farvel til souschef Elisabeth Thomsen

Med udgangen af marts vil souschef, cand. scient. pol. Elisabeth Thomsen forlade Samvirkende Menighedsplejer efter 2½ års ansættelse.

Hendes beslutning om at stoppe har en personlig årsag, idet Elisabeth har valgt at bosætte sig i Holland efter sit giftermål sommeren 2017. Der er blevet for langt på arbejde!  I SMP er vi alle meget kede af at miste Elisabeth, som udfører sit arbejde med administration af regnskaber m.m. for SMP og de tilknyttede boliger og legater med stor dygtighed og med engagement. Også arbejdet med Kirkens Genbrug har Elisabeth været meget involveret i. Vi vil sige Elisabeth stor tak for 2½  års godt samarbejde. Vi vil savne hende som en dygtig medarbejder og en empatisk kollega, og vi ønsker hende alt godt i fremtiden.

Man er i øjeblikket i gang med at genbesætte stillingen.