15-03-18 11:31

Deltag i Samvirkende Menighedsplejers årsmøde d. 21. april.

I år samles Samvirkende Menighedsplejers medlemmer og samarbejdspartnere til årsmøde på Hotel Comwell i Middelfart, samme sted som i 2017.

Tema for årets møde bliver "Tag imod hinanden. Ligeværdighed og rummelighed som værdier i menighedsplejen".

På mødet er der vedtægtsændringer og ny handlingsplan 2018-2022 på programmet, og der tages afsked med Samvirkende Menighedsplejers formand gennem 12 år, Ole Foldberg, der ønsker at fratræde bestyrelsen.

Læs nærmere om årsmødet på hjemmesidens forside