Firmaoplysninger

2500 Valby

E-mail: smp@menighedsplejer.dk

CVR: 1306 3117

Handelsbetingelser ved køb på menighedsplejer.dk

Levering

Bestillinger pakkes hver torsdag, der kan derfor være en leveringstid på  8 dage. Levering sker med Post Danmark.

Bestilling, faktura og kreditnota

Når bestillingen gennemføres via vores webshop modtager du en kvittering på de bestilte varer.

Når dine varer afsendes fra os, modtager du en faktura via e-mail.

Hvis du vælger at returnere dine varer, modtager du en kreditnota, når vi har modtaget dine varer.

Fortrydelsesret

Fortryder du købet, kan du for egen regning returnere varen tilbage til nedenstående adresse senst 14 dage efter modtagelsen, og din betaling vil blive refunderet.

Samvirkende Menighedsplejer, Valby Tingsted 7, 2500 Valby

Ekspedition

Alle priser tillægges ekspeditionsgebyr til dækning af porto.

Reklamation

Skulle der være fejl ved varen, bedes du kontakte Samvirkende Menighedsplejer på tlf. 3646 6666

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Vi anvender udelukkende dine afgivne oplysninger til at sende dig dine varer. Din e-mail anvendes til at sende kvittering, faktura og kreditnota.

Hvad går pengene til?

Der fremkommer ikke et egentlig overskud ved salg af vores publikationer og varer. Salgspriserne dækker omkostninger til produktionen.