KÆRE VENNER AF SAMVIRKENDE MENIGHEDSPLEJER

Udgivet man d. 9. sep 2019, kl. 17:20

Jeg håber, at alle har haft en god sommer. I Samvirkende Menighedsplejer har vi ligesom de andre år haft travlt med at sende glade familier på ferie, og det vil dette nyhedsbrev også bære præg af. Udover historier fra sommerlandet rummer dette nyhedsbrev...

SOMMERFERIE HISTORIER

Udgivet man d. 9. sep 2019, kl. 14:00

Mange familier har været på sommerferie i år i regi af Folkekirkens Feriehjælp

SOMMERTRAVLHED I KIRKENS GENBRUG

Udgivet man d. 9. sep 2019, kl. 13:40

I løbet af sommeren opfordrede vi danskerne til at besøge en af vores genbrugsbutikker, når de var rundt i Danmark. Vi håber, at vores genbrugsbutikker mærkede den ekstra opmærksomhed i praksis.

NY FILM FORTÆLLER OM SAMVIRKENDE MENIGHEDSPLEJERS ARBEJDE

Udgivet man d. 9. sep 2019, kl. 13:25

Vi har fået produceret en film om, hvem vi er og hvad vi laver. Det har været en spændende proces at fortælle om menighedsplejearbejdet i et nyt medie.

FANTASTISKE FÆLLESSKABER HYLDES

Udgivet man d. 9. sep 2019, kl. 13:20

Vi ved, at Menighedsplejer laver fantastiske fællesskaber Er i kandidat til Tuborgfondens pris på 100.000 kr.?

KIRKEN ER OGSÅ FOR PSYKISK SÅRBARE

Udgivet man d. 9. sep 2019, kl. 13:10

Nyt projekt med fokus på inklusion af psykisk sårbare i kirkens fællesskab.

STØTTE TIL ÆLDRE PÅ REHABILITERING

Udgivet man d. 9. sep 2019, kl. 13:00

Nyt pilotprojekt: Støtte til ældre på rehabilitering på Frederiksberg starter her i efteråret.

FEJRING AF DE FRIVILLIGE KRÆFTER DEN 27. SEPTEMPER

Udgivet af Praktikant SMP, man d. 9. sep 2019, kl. 12:53

Vi vil gerne i Samvirkende Menighedsplejer fejre de frivillige ved et åbent arrangement den 27. september kl. 13.00 til 15.00, hvor vi byder på lagkage, underholdning og kaffe til alle frivillige.

Nyhedsbrev 5

SKAL VI ARRANGERE ET KURSUS SAMMEN?

Udgivet man d. 9. sep 2019, kl. 12:49

Vi tilbyder at skræddersy et kursus efter jeres ønsker - hvis I samler en flok kursister og brygger kaffen. Hvilke diakonale problemstillinger er I optaget af?