Udgivet tor d. 20. dec 2018, kl. 00:00

I Sandved, Hårslev og omegn har man etableret en menighedspleje, der består af folk fra de to menighedsråd, en fra ”Grønbrohallens bestyrelse”, en fra ”Borgerforeningen i Sandved”, og en fra ”Lokalråd 4262” samt yderligere to borgere fra lokalområdet. Det er en sammensat menighedspleje, og som formand Lena Friman Larsen siger: ’Når vi ikke er så mange, må vi slå alle gode kræfter sammen’.

Menighedsplejen etableret en Café for unge i den gamle købmandsgård, der ligger lige ved siden af den nuværende købmand i Sandved. Caféen blev åbnet den 17. februar ved en stor ceremoni, og har fået navnet ’Mødestedet’. Det er brugerne af Caféen, der bestemmer, hvilke aktiviteter, der skal foregå på ’Mødestedet’, og der er allerede stablet mange konkrete tilbud på benene. Det er ”ungeklub”, ”gåklub med efterfølgende åben i Mødestedet”, ”sangeftermiddag”, ”kreaværksted”, ”legestue” og ”strikkeklub”.

Lena Frimans gode råd er: ”Gå i gang og tro på det! Det kan ikke undgås, at der begås fejl, men så længe man tør springe ud i det – uden sikkerhedsnet – og bare gå i gang, så får man tingene til at ske”.

På SMP´s årsmøde den 27. april 2019 vil Lena fortæller om sine erfaringer med at virke på tværs af lokale organisationer. Lenas oplæg er 1 ud af flere oplæg på årsmødet.

Kategorier Årsmøde