Udgivet tir d. 8. jan 2019, kl. 09:30
Butikken inviterer lokale til loppemarked

Bevtoft er en lille by i Sønderjylland med kun 750 indbyggere. Selvom Bevtoft er en meget lille by har menighedsplejen formået at etablere en genbrugsbutik, der giver overskud. I 2018 etablerede menigheden i Bevtoft deres egen menighedspleje og i den forbindelse åbnede de genbrugsbutikken, der ligger ud til hovedvejen. Bevtoft ligger i et område med mange andre genbrugsbutikker, alligevel har butikken formået at skabe en masse aktivitet ved at invitere til kræmmermarked og andre aktiviteter, der skaber liv i byen og giver indtjening til butikken. Menighedsplejen i Bevtoft glæder sig til i 2019 at komme i gang med nogle aktiviteter på baggrund af det overskud, der har været i 2018. Læs mere om butikken i Bevtoft på Facebook.

Kom til årsmødet den 27. april og hør mere om erfaringerne fra Bevtoft.

Kategorier Årsmøde