Udgivet man d. 11. mar 2019, kl. 15:00

Det Nationale Videnscenter for Demens har præsenteret en ny værktøjskasse som indeholder manualer og materialer til undervisning og samtaleforløb for personer med demens og deres pårørende. SMP´s demenskoordinator, Nina Baun, deltog i lanceringen i januar og har set materialet igennem: ”Hvor er det dejligt at videnscenteret lægger vægt på sociale relationer i arbejdet med demensramte. Det har vi arbejdet på i mange år i menighedsplejerne, og vi ved, hvor godt det virker at skabe trygge og tætte netværk for demensramte og deres pårørende”.

Værktøjskassen indeholder gennemprøvede materialer, som kan anvendes til undervisning og rådgivning.

Nina Baun mener, at materialet kan give inspiration til menighedsplejens aktiviteter rettet mod demensramte familier, men værktøjskassens målgruppe er primært sundhedsfaglige medarbejdere i kommuner og regioner.

Materialet er gratis og kan downloades fra videncenterets hjemmeside.

Kategorier Demenstjeneste