Udgivet tir d. 5. feb 2019, kl. 13:10

Biskop Henrik Wigh-Poulsen havde inviteret til konference i Århus torsdag den 31. januar med fokus på, hvordan kommune og kirke, kan være sammen om det sociale ansvar. Diakonhøjskolen i Århus var fyldt med 300 forventningsfulde deltagere, som både kom fra de mange kommuner i Århus stift og fra de lokale kirker.

Samvirkende Menighedsplejer var blevet bedt om, at fortælle om arbejdet i Holstebro menighedspleje, hvor kirken har samarbejdet med kommunen omkring en 'Trygheds og omsorgstjeneste'. Præst Erik Ladegaard fra Holstebro kirke fortalte, om deres arbejdet med besøgstjeneste, sorggrupper og demenstjeneste.

I Kristeligt dagblads artikel fra 1. februar kan du læse mere om konferencen - Link til artiklen

Kategorier Nyheder