Udgivet ons d. 20. mar 2019, kl. 00:00

Vores magasin SAMMEN udkommer fremover 2 gange om året. Vi sender 3 numre af bladet til landets kirkekontorer. Hvis sognet ikke har et kirkekontor, sender vi bladet adresseret til præsteembedet i sognet. Dette er en ny måde at adressere bladet. Tidligere sendte vi magasinet til alle landets præsteembeder. Vi håber, at alle kirkekontorer vil være behjælpelige med at dele bladet ud til sognets diakonalt interesserede medarbejdere og frivillige.
Mangler du et blad, får du får mange blade, eller har du har du andre spørgsmål, er du velkommen til at sende os en besked. Skriv til smp@menighedsplejer.dk eller ring 3646 6666.

SAMMEN indeholder inspiration til det lokale diakonale arbejde. Har du et tema, du synes skal belyses, eller en god historie, der kunne være relevant for andre, er du velkommen til at kontakte redaktionschef Mette M. Madsen.

SAMMEN sendes til formænd for menighedsplejeaktiviteterne i vores medlemssogne til enkeltmedlemmer og til samarbejdspartnere. Du kan læse blad på skærmen her

Kategorier Nyheder