Udgivet ons d. 20. mar 2019, kl. 13:40

Det regnede og blæste udenfor, men indenfor i Kirkebjerghus’ fællesstue var humøret højt og kaffen varm. Husets ejendomsfunktionær havde nemlig inviteret alle beboerne til fastelavnsarrangement, og i sit ”Find Holger” kostume bød han beboerne velkommen til fastelavnsboller, kaffe, varm kakao og tøndeslagning.

Lone og Anne Marie fra Samvirkende Menighedsplejer var også inviteret, da Samvirkende Menighedsplejer er boligadministrator for de 62 ældreboliger på Kirkebjerghus. Lone og Anne Marie nød eftermiddagen ligeså meget som beboerne, og der var godt gang i både snakken og tøndeslagningen.

Det årlige fastelavnsarrangement er blot et af de mange fælles beboerarrangementer Kirkebjerghus tager initiativ til at holde. Nogle arrangerer beboerne selv og andre bliver arrangeret af husets ejendomsfunktionær og boligbestyrelse. Men fælles for alle arrangementerne, store som små, om det er fastelavn, grillaftener, julefrokost, mandagskaffe eller sommerudflugter, så betyder de meget for sammenholdet og trivslen. Dejligt at se, at beboerne har et så hårdtslående og givende fællesskab.

Det var Bente og Erik der løb af med årets kroner - Godt gået!
Kategorier SMP BOLIGER