Udgivet af Rie Harbo, tor d. 28. mar 2019, kl. 00:00

Samvirkende Menighedsplejer er mere end en almindelig boligadministration, der er optaget af mursten, vi er også optaget af, hvordan man skaber hjerterum i boligerne, forsimplet sagt, hvordan man skaber et hjem.
I midten af marts inviterede Samvirkende Menighedsplejer alle vores bolig- og plejebestyrelser til kursus på Valby Tingsted. Kurset var delt op i tre dele: Den ene handlede om bestyrelsesansvar, den anden om, hvordan man læser et regnskab og den tredje om, hvordan diakonale indsatser skaber trivsel og fællesskab i boligerne.

Bestyrelsesformanden for Skjulhøjgård Hanne Hendil skrev efter kurset: "Tak for en virkelig god kursusdag i går. Jeg fornemmede, at der var stor tilfredshed med kurset og initiativet til at knytte tættere kontakt mellem Samvirkende Menighedsplejer og bestyrelserne i boliger/plejehjem"

Samvirkende Menighedsplejer administrerer 8 boliger, som vi oprindeligt har været med til at opføre. Hvis du har en bolig, som du ønsker, at Samvirkende Menighedsplejer skal administrere, så skrive til jr@menighedsplejer.dk.

Kategorier Nyheder