Udgivet tir d. 16. apr 2019, kl. 00:00

Frivillige blev fejret da Nykøbing Falsters Menighedspleje holdt 60-års jubilæum 1. april. Lill Arendt stod for andagt i Lindeskov Kirke, og formænd for menighedsplejen og menighedsrådet takkede de 60 frivillige for deres store arbejde. Det blev en festlig dag med andagt, mad og underholdning.

Vores udsendte medarbejder, generalsekretær Mette Møbjerg Madsen sagde, at menighedsplejen er et forbillede for andre, ikke mindst for den glæde ved at være hinanden nær, man kan mærke er tilstede i Nykøbing Falster.

Formand for menighedsplejen i Nykøbing Lisbet Jensen fortæller: ”Nykøbing Falster var et af de første sogne, der meldte sig til Folkekirkens Feriehjælp i 2008. Sidenhen har ferieprojektet udviklet sig til netværk for 20 familier hele året. Familierne mødes ca. 1 gang om måneden til forskellige aktiviteter og fællesspisning. Familierne siger selv, at de har fået nye venner, gode oplevelser og hyggeligt samvær med hinanden, efter de er startet i Familienetværket”.

I 2018 prøvede Nykøbing Falster Sogns Menighedspleje selv at planlægge og afholde sommerferie for børn og forældre, der ellers ikke ville havde kommet på ferie. Pengene til ferien kom hovedsageligt fra penge tjent i Kirkens Genbrug i Nykøbing Falster. Succes gentages i 2019.

VI SENDER ET STORT TILLYKKE TIL NYKØBING F.

Kategorier Nyheder