Udgivet tor d. 25. apr 2019, kl. 14:45

Jeg har efterhånden været generalsekretær i 1 år i Samvirkende Menighedsplejer og det har været et begivenhedsrigt år med mange indtryk og spændende historie.

Jeg har fejret den sidste måned med at deltage i mange forskellige årsmøder i menighedsplejen og Kirkens Genbrug og det, der kendetegner alle årsmøderne er den gode stemning og det stærke fællesskab, som jeg møder alle steder lige meget om det er i genbrugsbutikken eller menighedsplejen. Jeg bliver altid benovet over årsberetningerne, hvor fortællingerne fra året, der er gået, viser, hvor langt menighedsplejen og butikkerne når ud i deres nærområde og giver omsorg.

I Johannesevangeliet kapitel 15 siger Jesus: ”Jeg er vintræet, I er grenene. Den, der bliver i mig, og jeg i ham, han bærer megen frugt”. Når jeg er rundt og besøge butikker og menighedsplejer, så oplever jeg, at vi ved troens gave er et træ, hvor rødderne er troen, og stammen er fællesskabet, der giver energi til at bladene og blomsterne kan folde sig ud lokalt.
I fællesskab er vi et træ med mange grene, og sammen bidrager vi til at få diakonien til at blomstre.

Kategorier Nyheder