Udgivet af Annette Brinch Iversen, tor d. 2. maj 2019, kl. 13:40

At være 22 år og så at arbejde i Kirkens genbrug, virker underligt for mange folk.

Mit navn er Sofie og jeg er en travl tøs der går på HF, arbejder i Kirkens Genbrug i Randers, moster2go og så er jeg også i gang med kørekort.

Det at arbejde i genbrugsbutikken er nok et af de sjoveste og mest hyggelige steder jeg har været. Ikke nok med at man kommer ind i et hyggeligt fællesskab, hvor alle man møder tager imod en med åbne arme, både kunder og kollegaer, så finder man ikke nogle andre steder, hvor folk ikke har noget imod at man også slapper af og læner sig lidt tilbage. Jeg har visse ulemper med mine ben. Det at jeg kan sætte mig ned og bare sidde ved kassen, hvor alle er ok med det - betyder meget.

Alt bliver værdsat med så stor glæde. Hvis man føler sig stresset og ubrugelig, så er Kirkens Genbrug det helt rigtige sted at være. Man får ros for noget simpelt som at lægge tøj sammen eller at flytte møbler.

Dette gør at man føler verden er lidt lysere og at selv en regnvejrs dag kan have lidt sol, så længe man er sammen med gode mennesker.

De mangler selvfølgelig altid hjælp i butikken. Og jeg som ung vil klart kunne anbefale at arbejde der frivilligt. Ikke alt i livet behøver penge, de fleste glæder kommer uden penge og det at være i genbrugsbutikken er blevet en af de største glæder jeg har.

Kategorier Kirkens Genbrug