Udgivet tor d. 23. maj 2019, kl. 11:57

Kære venner af Samvirkende Menighedsplejer

Først og fremmest vil jeg sige tak til alle menighedsplejerne, der deltog i årsmødet. Det var fantastisk berigende at høre jeres erfaringer fra arbejdet lokalt. Jeg håber, at endnu flere har lyst til at tage turen til Middelfart næste år og få oplevelsen af fællesskab og næstekærlighed.

Her er et par ting, deltagerne tog med hjem:

Inspiration til at øge samarbejdet med menighedsrådet, ved at tage kontakt til menighedsrådet, og spørge om muligheden for at deltage i deres møder.

Samarbejde på tværs af sogne – vil tage kontakt med de andre små sogne i området, der ikke har organiserede menighedsplejer, og høre om de vil samarbejde.

Modeller til arbejdet med unge. F.eks. ”Livets Træ” en metode, der kan bruges på mange niveauer.

”Kirkeven begreb” - få en ven, der kan hente og bringe, og eventuel følge med på kirkegården. ”Forstadie” til en besøgstjeneste.

Nedenfor er lidt nyt fra arbejdet i Samvirkende Menighedsplejer og arbejdet rundt i landet.

SKAL VI ARRANGERE ET KURSUS SAMMEN? Udover de fastlagte kurser, afholder vi gerne kurser rekvireret af jeres lokale menighedspleje. I kursuskataloget på vores hjemmeside, kan du se forslag til temaer, et rekvireret kursus kan handle om. Kontakt os for yderligere information.

De planlagte kurser i efteråret ses nedenfor.

Det dejlige foto ovenfor er taget af Karen Margrethe Laugesen.

Med ønsket om en lys sommer, Mette

Tilbage til nyhedsbrev!

Kategorier Nyhedsbrev 4