Udgivet af Annette Brinch Iversen, fre d. 21. jun 2019, kl. 10:22

Så gjorde vi det igen.

Kirkens Genbrug Bevtoft har den 15. juni 2019 afholdt vort 3. Loppemarked/Kræmmermarked med deltagelse af 19 kræmmere.

Vi havde det dejligste vejr (selvom der var meldt regn).

Tænk at vi i en lille by med ca 750 indbyggere kan lykkes med et sådant arrangement med alletiders kræmmere og frivillige fra vores butik samt alle de dejlige kunder. Der er mange som vi skylder en stor tak for at dagen blev så god.

Vi havde et forrygende salg i butikken samt udenfor, hvor der var gode tilbud.

Vi serverede gratis kaffe, boller og drømmekage, men mange gav et bidrag til vores kaffekasse.

En familie med tre generationer mødte op og solgte pølser og vand og tænk, vi fik hele deres overskud. Stor TAK til de 7.

Dagen blev lige som vi alle havde ønsket os, fyldt med glade mennesker, gode samtaler, tilfredse kræmmere, kunder og hjælpere.

Alt dette er med til at gøre vores butik til en succes.

Vi er allerede i fuld gang med forarbejdet til vort næste arrangement, som finder sted LØRDAG DEN 31. AUGUST 2019 KL 10 TIL 14,

Så kig ind til os, hvis i tilfældigt skulle være i nærheden af Bevtoft.

En glad og taknemmelig butiksleder ønsker jer alle en god sommer

Norma Topbjerg

Buen 6 / Diagonalvej,  6541 Bevtoft, Telefon 51 70 90 71