Udgivet ons d. 10. jul 2019, kl. 12:00

Anden uge af Folkekirkens Feriehjælp er i fuld gang, og i denne uge er 100 familier på ferie i Hanstholm, Faaborg, Marielyst og Tisvildeleje. Ugen tegner til at blive lige så god som sidste uge, hvor de første 100 familier var afsted på ferie.

Sidste uge bød nemlig på en masse ferieoplevelser, og en masse gode ferieminder blev skabt i feriebyerne i Helsingør, Rørvig, Faaborg og Hanstholm. Der blev lavet spontan pandekagefest i Helsingør, bålfest i Rørvig, naturløb i Faaborg, strandtur i Hanstholm og meget meget mere. De frivillige rejseledere gør en fantastisk indsats for at give familierne ferieminder for livet og en ferie som kan blive et vendepunkt i familiernes liv.

Vi ønsker alle de sogne og familier som er afsted i denne uge en fortsat rigtig dejlig ferie, og vi glæder os til at høre meget mere om jeres oplevelser.

Ferieprojektet er et samarbejde med Arbejdsmarkedets Feriefond, og hvis jeres sogn eller menighedspleje er interesseret i at deltage i Folkekirkens Feriehjælp næste år, så kontakt os endelig og hør mere om projektet. Ring på 36 46 66 66 eller skriv en mail til Mei Petersen klp@menighedsplejer.dk. Mei Petersen er projektleder for Folkekirkens Feriehjælp.

Se flere historier fra ferielandet på Facebook: www.facebook.com/menighedsplejer

Kategorier Nyheder