Udgivet fre d. 30. aug 2019, kl. 10:08

Mit navn er Louise – jeg er 51 år gammel og læser teologi på Københavns Universitet. Ja, ja, bedre sent end aldrig.

Jeg er lige ved at tage hul på femte semester, og det jeg glæder mig mest til, er faget Praktisk Teologi. Det er som navnet antyder – praktisk. Ligesom jeg selv er, hvis jeg må sige det.

Her har jeg fået mulighed for at tage mit valgfag som et projektfag udenfor fakultets mure. Det giver mig mulighed for at sige ja til en praktikplads i Samvirkende Menighedsplejer, hvilket jeg er utrolig glad for. Jeg skal her være testpilot på Helle Engelsborg Olsen og Birgitte Lysgård Pedersens projekt.

Et projekt der skal sætte lys på hvordan frivillige kan være med til at lette og måske endda forbedre tilværelsen for mennesker der er indlagt i længere perioder på rehabiliteringscenteret på det gamle Frederiksberg Hospital. Jeg glæder mig vældig meget til at komme ud i felten og ind i diakonien. Jeg vil her på hjemmesiden løbende opdatere mine lognotater som en rigtig testpilot.

Indtil videre har jeg mødt fantastisk stærke og inspirerende mennesker i Samvirkende Menighedsplejer, og der er ingen tvivl i mit hjerte om at jeg er kommet til de rette og at jeg her vil få en grundig indføring i diakonien. Uundværlig for enhver vordende præst – og alle andre.

Fortsættelse følger.

Med forventningsfulde hilsner