Udgivet fre d. 27. sep 2019, kl. 11:16

Onsdag den 18-9 var jeg med, da Eva Christoffersen afholdt kurset Mennesket i magt og afmagt. Jeg havde fået æren af at afholde morgenens andagt, og forestå en lille workshop med udgangspunkt i Jobs bog. Det var en dag fuld af fantastiske og kraftfulde indtryk. Jeg bøjer mig i dyb respekt for det vidunderlige rum af næstekærlighed og rummelighed som Eva skaber ved sin blotte tilstedeværelse. Jeg mødte en masse spændende mennesker der har deres dagligdag i forskellige menighedsråd, alle havde en væsentlig historie at fortælle og viljen og lysten til at dele og udveksle tanker og synspunkter, var i top.

Jeg indrømmer blankt at jeg var fuldstændig færdig da dagen var omme, men følelsen af at være blevet bevæget og flyttet opvejede på alle måder min fysiske træthed. Det var en helt igennem fantastisk dag.

Så skulle der være nogen der overvejer at deltage i Samvirkende Menighedsplejers kurser kan jeg kun sige:  Tag afsted, det gør godt langt derind, hvor vi sjældent kommer.

Kategorier Louises blog