Udgivet ons d. 22. jan 2020, kl. 12:06

Sandveds nye samlingssted "Mødetstedet" åbnede i den gamle Købmandsgård i februar 2018 med en stor åbningsreception, og det var Sandved og Omegns Menighedspleje, som bød velkommen til de mange fremmødte mennesker. Det var nemlig dem, som havde fået det hele på benene med ildsjælen Lena Frimann Larsen i spidsen.

Lena havde nemlig en drøm om at byen fik et fælles mødested, og hun tog initiativ til at samle en menighedspleje, så drømmen kunne blive til virkelighed. Drømmen gik i opfyldelse, og "Mødetstedet" er nu stedet i Sandved, hvor både unge, gamle, og dem midt imellem, mødes til samvær, fællesskab og hvor der er masser af aktiviteter for alle.

Ildsjælens, Lena Frimann Larsen, bedste råd til andre er: "Gå i gang og tro på det!". Det gælder om, at vi alle arbejder sammen, så "Tordenskjolds soldater" ikke bliver trætte og alene. Læs hele historien i vores blad "Sammen" nummer 1/2019.

Kategorier Historier fra en MP