Udgivet ons d. 26. feb 2020, kl. 10:32

Så blev der igen pyntet op til en festlig fastelavnsfest for beboerne på Kirkebjerghus. Kirkebjerghus’ festudvalg havde nemlig inviteret alle husets beboere til kaffe, fastelavnsboller og tøndeslagning. Og et feststemt og vildt flot pyntet lokale bød 33 beboere velkommen til en hyggelig og sjov eftermiddag, hvor beboerne og deres fællesskab igen viste sig at være stærkt og hårdtslående.

Husets ejendomsfunktionær, Bjarne, nød at se alle give den gas og fortæller med beundring ”det er vildt at se en beboer komme i en rullestol eller med stok, stå foran tønden for at sige NU SKAL DU HAVE EN PÅ SINKADUSEN, og så slå til så der lyder et kæmpe brag”. Bjarne gav den også selv fuld gas, og var ikke til at kende i sit flotte guldbelagte 70’er kostume med plateausko og det hele.

Fastelavnsfesten er blevet en tradition, og er blot et af mange arrangementer som holdes på Kirkebjerghus i Vanløse. Nogle arrangerer beboerne selv og andre bliver arrangeret af ejendomsfunktionæren og boligbestyrelsen. Medlemmerne i bestyrelsen er frivillige, og flere af dem sidder også i Vanløse Menighedsråd. Stor tak til alle for deres store arbejde.

Som administrator af Kirkebjerghus' 62 ældreboliger nyder vi her i Samvirkende Menighedsplejer, at se beboernes stærke fællesskab og sammenhold :)

Kategorier Nyheder