Fredag d. 26. april 2019, Kl. 09:30 til kl. 17:00

Årsmødet for Kirkens Genbrug afholdes fredag den 26. april på kursuscenter Brogaarden ved Middelfart.

På årsmødet lancerer vi et nyt organ for Kirkens Genbrug, der hedder ’Kirkens Genbrugs Netværksudvalg’.

Formålet med dette netværk er, at udvalget sammen med Samvirkende Menighedsplejer skal understøtte udviklingen af Kirkens Genbrug. Tanken er at netværksudvalget skal bidrage til udviklingen af en strategi for Kirkens Genbrug i 2019, ligesom udvalget også får indflydelse på kurser og den generelle udvikling af Kirkens Genbrug. Netværksudvalget skal bestå af tre frivillige fra Kirkens Genbrug i Øst og tre frivillige fra Vest.

Udvalget mødes to gange om året. En gang i Øst Danmark og en gang i Vest Danmark. Udvalget mødes så vidt det er muligt i en genbrugsbutik.

Hvis du har lyst til at stille op til dette netværk, skal du sende en e-mail til Annette Brinch Iversen på abi@menighedsplejer.dk inden den 1. marts. Samvirkende Menighedsplejer laver en fælles brochure med de opstillede kandidater, og vi har derfor brug for et kort CV samt en kort beskrivelse af, hvorfor du stille op.

Udover at etablere et netværksudvalg for Kirkens Genbrug, så er årsmødet også en oplagt mulighed for at dele erfaringer. Derfor har vi i programmet skabt rum for dette, og samtidig skabt mulighed for at deltagerne kan tage en overnatning på hotellet til lørdag, så der er tid til at drøfte erfaringer fra butikken, samt deltage i Samvirkende Menighedsplejers årsmøde lørdag den 27. april på Hotel Comwell som ligger tæt derved.

Det er gratis at deltage i årsmødet for Kirkens Genbrug og der må deltage op til to personer fra hver butik. Programmet for årsmødet er fastsat fra kl. 10.00 til 17.00

Deltagerne står selv for overnatning og aftensmad, og vi vil anbefale at butikkerne betaler for dette.

Programmet for årsmødet samt tilmeldingsoplysninger er sendt ud til butikkerne.

Abelonelundvej 40, 5500 Middelfart, Danmark