• Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 27. april 2019 (hele dagen)

Formålet med årsmødet er at dele viden med hinanden og inspirere hinanden med historier fra vores daglige aktiviteter. Temaet for i år er, hvordan virker vi sammen for og med dem, der står på kanten af samfundet. Vi har bedt tre forskellige menighedsplejer om at fortælle, hvordan de samarbejde med andre aktører i lokalsamfundet for at løfte den diakonale opgave i fællesskab.

Efter de tre oplæg er der plads til, at I kan fortælle om jeres erfaringer. Derfor vil vi gerne invitere jer til at komme med jeres historie om, hvordan I virker sammen i jeres menighedspleje med lokale aktører.

Midt på dagen afholder vi vores ordinære generalforsamling.

Eftermiddagens program giver mulighed for yderligere erfaringsudveksling indenfor en række temaer. Se udkast til programmet her.

Vi glæder os til en dag med gode historier fra jeres mange aktiviteter rundt i landet, inspiration og godt samvær.

Frister:
Tilmeldingsfrist er mandag den 25. marts kl. 12, herefter er tilmeldingen bindende.
Frist for at indsende punkter til den ordinære generalforsamling er tirsdag den 26. marts kl. 12.

Du kan tilmelde dig årsmødet her.

Medlemmer af Samvirkende Menighedsplejer
Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart, Danmark